söndag 13 februari 2011

Söndagsbrunch

Fredrik var iväg på whiskeymässa med sina vänner under hela lördagskvällen. Jag passade på att bjuda hem en av mina finaste och bästaste vänner som gav mig en riktig energikick i många timmar :)

Idag smakade brunchen särskilt gott. Jag är en sucker för stekta köttbullar och matjesill. Jag skulle kunna leva på det utan att tröttna. Det här står jag mig på till kvällen.

Ketchup och senap har jag varit försiktig med till en början, för det är ändå ganska sött och kan trigga sötsuget. Nu har jag börjat äta det igen och tycker det fungerar bra. Har man problem med socker/kolhydratssug tror jag det är en bra strategi att ta bort allt sött och alla kolhydrater under en period för att senare introducera dem en och en igen lite försiktigt. På så sätt märker man lättare vad det är som triggar igång suget.

1 kommentar:

  1. Hej Dessi
    Kanske kan du få några uppslag på http://proteindieten.blogg.se

    SvaraRadera