måndag 28 februari 2011

Har shoppat på mig

Har shoppat på mig två nummer av senaste MåBra. Jag tänkte ge bort böckerna i present till några jag känner. Egentligen ville jag köpa på mig hela lagret i affären och dela ut böckerna gratis.

Men jag hoppas att folk blir nyfikna och tycker att 49 kr är en överkomlig summa. Det finns ju de som kämpat med sötsug och övervikt i många år utan att veta varför som nu kanske får ett svar. Jag hoppas det!Jag skulle också tycka att det vore fantastiskt bra om Sockerbomben fanns i pocket att köpa i bokhandeln. Pocketböcker är inte särskilt dyra. Vet någon om det finns?

Besökantalet börjar stiga här igen sedan jag började blogga igen efter en liten paus. Jag tycker det är kul att blogga och dela med mig av upptäckter och upplevelser i matväg, men jag skulle tycka det var ännu roligare om ni ville visa er lite mer :)

8 kommentarer:

 1. Tränande, LCHF:ande småbarnsmammas som kikar in nu som då.

  Köpte boken som pocket vid Adlibris för flere år sedan eller är detta någon ny version?

  SvaraRadera
 2. Då bli det till att ge sig ut för att köpa en Må Bra tidning idag :)

  SvaraRadera
 3. Mitt fönster: Den här är en ny utgåva som kom förra året :)

  Jenny: Do it!

  SvaraRadera
 4. Jag läser alltid din blogg :) Får inspiration av dig!

  SvaraRadera
 5. Ska också hålla utkik efter MåBra numret så att jag kan lägga vantarna på boken. Tycker du att den är givande att läsa trots att man delvis är insatt i primal- och lchf tänket?

  SvaraRadera
 6. Ida: Tack! Vad kul :)

  Sofie RW: Oh ja! Iallafall jag har fått svar på frågor som varför jag har svårt att motstå sötsaker eller varför jag inte kan nöja mig med en kaka när andra i min omgivning kan det. Innan jag läste boken kunde jag bara konstatera att jag hade problem, men jag visste inte så mycket om varför.

  SvaraRadera
 7. Oh, jag har shoppat! Förlåt, men jag lånade din bild till min blogg utan att fråga. Google är ju så lätt att vara olaglig med... Vad roligt att ha hittat ännu en lågkolhydratblogg. Jag kommer bokmärka dig! :-)

  SvaraRadera
 8. Jag gillar att läsa din blogg för de ärliga öppenhjärtliga inläggen och de superfina bilderna!
  Det är intressant att få ta del av din målmedvetna resa.

  Jag själv äter inte lchf.

  SvaraRadera