måndag 11 juli 2011

Min skyddsängel ♥

Igår följde han med ut med mig när jag skulle åka inlines, som han nästan alltid gör. Dessvärre kändes det inte helt rätt i kroppen/huvudet/fötterna och kom inte längre än en kilometer. Där stod jag och surade och visste inte om jag skulle fortsätta eller åka hem igen. Och jag lovar er, när jag blir sur blir jag riktigt sur. Jag skulle aldrig stå ut med mig själv, jag skulle bli så sur tillbaka. Men Fredrik blir aldrig sur tillbaka, han har stort tålamod med mina upptåg och är alltid vid min sida oavsett om jag är sur eller glad.

Han stöttar mig i mina projekt. Det kan vara viktminskning, olika träningsmål eller kanske något annat jag vill förändra och förbättra. Jag kan ena dagen vara otroligt peppad för att nästa dag verkligen vara deppig och "skita i allt" med en burk Ben & Jerry's, och en Sports lunch, och en påse Ahlgrens bilar..

Men inte en enda gång har Fredrik sagt till mig att jag kanske borde lägga ner mina viktprojekt eftersom jag så sällan lyckas, eller att jag kanske inte borde äta så mycket godis. För det där är jag så himla medveten om själv. Jag lovar er, det finns inte en enda överviktig person som inte reflekterar över vad hon eller han äter och vet om vad som är dåligt eller bra. Det absolut sämsta man kan göra mot sin vän eller partner är att påpeka att hon eller han äter för mycket. Däremot kan man stötta på olika sätt och vara uppmuntrande, för en bra självkänsla gör så väldigt mycket.

Det var han som hjälpte mig att flytta upp till Dalarna och flyttstädade ur min lägenhet, och det var han som hjälpte mig flytta hem igen ett halvår senare när det inte kändes rätt. Det var han som körde över 20 mil och hämtade mig då jag missade sista bussen efter den där konserten i våras.. Bara för att jag skulle slippa sova över på stationen..

Det finns hundratals sådana här exempel på när du helt enkelt varit och är bäst ♥

9 kommentarer:

 1. Naaaaw vad underbart!! Vilken kille! och vilken tjej som har vett att uppskatta!! <3 till er!!

  SvaraRadera
 2. en kille värd att ta hand om med andra ord. kram på er!

  SvaraRadera
 3. Åh va fint Dessi. Håll hårt i honom. Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, men sådan fin kärleksförklaring! Vilken klippa. Och med denna påminnelse ska jag nog berätta lite extra för min make hur mycket jag uppskattar honom ikväll.

  SvaraRadera
 5. underbar läsning! Man blir verkligen glad :)

  SvaraRadera
 6. Fan, jag säger ju det! Ni är gjorda för varandra och har alltid varit.

  PUSS på er båda två!

  SvaraRadera
 7. Följa? :)
  http://annadrott.blogspot.com/2011/07/sugen-pa-fika.html

  SvaraRadera
 8. Det kan ju inte bli bättre. Hold on tight.
  Kramar från Mor

  SvaraRadera