måndag 10 januari 2011

Efter första dagen på praktik..

..är jag helt slut! Jag sov ingenting inatt. Var alldeles för nervös. På något sätt hade jag fått för mig att jag skulle ha glömt bort alla mina kunskaper för att det är just nu jag behöver och vill visa dem.

Men så var det inte, jag hade inget att vara nervös för visade sig. Jag har jobbat effektivt i åtta timmar och förhoppningsvis gjort bra ifrån mig. Det är skönt att få jobba med sitt fritidsintresse och att själv få bestämma tempo. Det betyder inte att man kan slappa, men det är skönt att inte känna sig jäktad.

När jag kom hem lagade Fredrik middag och han bjöd på efterrätt - glass i formarna vi fick i julklapp av hans syster. Jättegott! :)

Jag har varit lite fundersam över hur mina nya matrutiner kommer bli, hur jag ska få ihop det. Fler vakentimmar innebär fler måltider, men också högre förbränning så jag tror det jämnar ut sig. Jag stod mig i sex timmar på min frukost som bestod av kesella och brie-ost. Jag åt lunch vid kl 14 och middag runt 18:30. Vidare går jag till och från arbetsplatsen.

Imorgon ska jag till gymmet direkt efter praktiken för att träffa en PT. Det ska verkligen bli skönt att ta itu och få hjälp med mina svagheter.

6 kommentarer:

 1. Kul att det gick bra! Vilka coola formar. och händig sambo!

  Jag gjorde också min första praktikdag idag, på en modellfirma i stockholm. jag har aldrig praktiserat förut, har också haft en lång dag.
  Tar du med dig matlådor, har du några tips i så fall? :)

  SvaraRadera
 2. glassen ser smarrig ut, väldigt vacker och stilren! Grattis till viktnedgången denna vecka + praktiken, kul men oxå lite körigt. Ta en dag i taget. Har en fråga om mängd kesella + brieost till frukost? Jag har så svårt med mängder just nu så det skulle vara kul att läsa hur du äter under en dag men portionsmängd etc. Tack!

  SvaraRadera
 3. och snygga naglar har du också! sjukt lyckad dag Dessi, ska bli superspännande att höra om PT mötet också! :D

  SvaraRadera
 4. 6 timmar mellan målen tycker jag låter lite för länge... Men å andra sidan har du antagligen inte samma matbehov som t.ex jag har. jag tror jag läst tidigare att du äter sällan! =) Jag försöker äta var fjärde timme!

  Men skulle du bli hungrig är det ju bara att lägga in något litet snack mellan frulle och lunch :)

  SvaraRadera
 5. Vad kul att höra. Du har ingen anledning att tvivla DU är bra! Kram

  SvaraRadera
 6. Kul att det gick så bra, trots sömn och nerverna, är själv likadan. Snygg bricka också, ska med köpa en sån :)

  Och ni måste bjuda på glass nästa gång jag kommer över.

  Kram Bettan

  SvaraRadera