tisdag 11 januari 2011

9 till 6

Ber om ursäkt att det är lite tomt med inlägg just nu. Jag jobbar hela dagarna och är sjukt effektiv/produktiv (faktiskt impad av mig själv) så när jag väl slutat jobba är jag helt död, men har idag haft andra jobbuppgifter som väntat på mig när jag kommit hem. Dubbelt arbete alltså. Jag vill egentligen bara komma hem och göra så lite som möjligt.

Jag älskar att sova, och att gå upp vid en viss tid har alltid varit jobbigt för mig, ända sen jag var liten. Men även om det är tufft och även om jag är trött när jag slutat praktiken är det värt det alla gånger. Det här är en chans som jag verkligen vill ta till vara på. Hittade ett bra citat hos kakan som jag tycker passar in här:

"I'm not telling you it's going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it."

Trots trötthet har jag varit på gymmet och träffat en PT efter jobbet. Men det var inte en sådan slags PT som jag förväntat mig så det mötet kändes lite sådär. Jag vill ju ha en personlig tränare som spöar skiten ur mig en gång i veckan. Fick ändå berätta vad jag hade för mål och jag fick hjälp med ett träningsschema som kommer stärka bål, baksida lår och höfter. Jag kommer förmodligen att träna efter det, att träna styrka är nog bra för min hals är inte redo för löpning än. Jag testade att springa på löpbandet ikväll men jag fick torrhosta ganska direkt.

6 kommentarer:

 1. jag kan spöa skiten ur dig när jag är klar PT! :D

  SvaraRadera
 2. Fine: Looking forward to it! ;D

  SvaraRadera
 3. Skulle oxå vilja ha nån som skriker åt mig på gymmet.. tror man kollat för mycke på biggest loser.. :)

  SvaraRadera
 4. Synd med PT:n. Om du vill ha en som spöar skiten ur dig on-line: tips
  www.mammafitness.se

  SvaraRadera
 5. Jag tror det PT:n sa var bra och med lite eftertanke från din sida så...
  Nu blir det upp till dig att göra det personen sa och det fixar du. Du kan också tänka att det skulle nog bli väldigt dyrt att ha PT:n skrikande på dig hela tiden.
  Roligt att du verkar trivas på praktikplatsen.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Bella: Haha! Exakt :)

  Magdalena: Tack för länken!

  Mamma: Jo men det här var bara ett engångsmöte, jag vill ha en PT som jag regelbundet träffar för uppföljning och som är med mig och pushar mig när jag tränar. Kanske en gång i veckan eller varannan vecka. Någon som är mer engagerad. Hon kändes rätt loj.

  SvaraRadera