fredag 7 januari 2011

Iiiiiiiih!Så känns det inombords just nu. Jag har varit på min praktikplats idag och fixat lite inför starten på måndag och det kändes så bra! De hade köpt in en sprillans ny dator till mig och två skärmar som jag ska sitta vid. Plötsligt känns det inte så hemskt att gå upp tidigt om morgnarna längre. :)

Förutom det har jag umgåtts med fina människor som gett mig energi. Allt går bra just nu och det glädjer mig. Jag har ett viktmål som jag jobbar emot med goda resultat, förkylningen börjar släppa vilket innebär att jag kan börja träna och försöka hitta en bra PT, ingen sockerdemon har hoppat på mig och snart börjar jag som alltså att praktisera inom den bransch jag vill tillhöra.

Nu blir det god middag framför På Spåret.

Ha en toppenfredag ni andra!

7 kommentarer:

 1. Roligt för dej. Så j-vla snygga bilder du lagt upp. Om jag vore du skulle jag försöka göra förstoringar och sätta upp på väggen hemma. Du ser ut som en superstjärna, lovar.
  Kram

  SvaraRadera
 2. assnyggt med håret sådär!! :D

  SvaraRadera
 3. Mamma: Wow! Tack! Vilken komplimang! Nu blir det extra glass till dig på söndag ;)

  Josefine: Tack sötis! :)

  SvaraRadera
 4. håller med din mamma! FÖRSTORA!

  dafont tror jag var platsen där jag hittade american typewriter fonten :)

  SvaraRadera
 5. Så härligt att allt känns så bra! Och grattis grattis till praktiken!

  Sv: Förstår dig, det är alltid läskigt när det kommer in nya rutiner men kanske blir det väldigt bra. Ibland kan det vara skönt att ha nånstans att gå om dagara för man blir tvingad till bra mat- och sömnrutiner. Lycka till på praktiken :)

  Peppkram

  SvaraRadera
 6. Man blir alldeles hoppig då man läser här! Vad kul!

  SvaraRadera
 7. JAAA! :D När jag läste det inlägget kom jag ihåg känslan, helt oslagbar! Nej tyvärr, nu tränar jag "bara" på gym (om man bortser från uppehållet nu de senaste två månaderna) Den sommaren (-08) kom jag igång jättebra, lyckades till slut springa milen och tyckte att löpning var bland det bästa som fanns. Förra sommaren var jag på gång igen, men det blev inte mer än några korta rundor. Jag vill ju komma igång igen, men det känns som att jag får börja på ruta ett, och det tar emot lite antar jag.

  Men det är ju sådär, jag vet ju hur underbart det är. Men så svårt att komma till skott. Nu är det apmycket snö (bor i Skövde), och mina träningskläder avsedda för löpning är för små!! :)

  SvaraRadera