torsdag 13 januari 2011

Jobb, träning & blodpudding

Var på jobbet först av alla idag. Jag har jobbat non-stop mellan 9 och 18. Har svårt för att ens ta en timmes lunch, jag vill vara igång hela tiden. Men jag måste försöka slita mig och t.ex. ta en promenad.

Efter praktiken cyklade jag ner på stan och tränade styrka för rygg, mage, baksida lår och höfter. Fredrik hade redan sprungit en mil på bandet när jag kom dit. Mitt träningsschema är ganska kort och det känns skönt att inte ha ett långt tufft träningspass framför sig när man funderar på om man ska packa träningsväskan eller inte. Mycket energi går åt på praktiken. Men jäklar vad det tar i ländryggen när jag gjort 2x20 ryggresningar!

Vi hittade blodpudding utan tillsatt socker på Hemköp så vi har ätit det med bacon till middag. Vad gott det var, och det räcker till matlåda imorrn. Win!

3 kommentarer:

 1. Ryggresningar är ju helt sjukt jobbigt... känns som man ska gå av på mitten!!

  SvaraRadera
 2. har du någon som visat dig rätt teknik för ryggresningar? Under massageterapeututbildningen fick vi lära oss vikten av att utföra dem rätt, annars blir det en enorm påfrestning för ryggraden!

  det är så roligt med blodpudding vs. blodkorv. I Skåne äter vi ju den senare, så när jag bodde i Gävle hittade jag blodpudding, som jag försökte tillaga på samma sätt (steka) och vilken totalkatastrof det blev. Haha! Det går alltså inte att få tag på blodkorv norr över Småland ;-D

  SvaraRadera
 3. Emma: Visst är det?!

  Josefine: Jajjebox! Ryggresningar ingår i schemat som jag fick av PT:n på gymmet och hon har visat mig.

  Har aldrig ätit blodkorv, låter spännande, är det gott? :)

  SvaraRadera