söndag 23 januari 2011

Paus..

Jag behöver en paus.. Känner rätt mycket press på mig just nu och livet har tagit en snabb vändning och jag känner mig dränerad på energi. Jag antar att det ingår i uppgiften att försöka försörja sig själv.

Bloggen känns just nu mer som en press än som en ventil. Jag behöver andrum.. Jag behöver sköta det här med vikten, kosten och min inställning till mat och träning själv utan att hela tiden känna att jag måste prestera med fina minus varje vecka. Jag vill bara läsa bloggar just nu, inte skriva någon.

Möjligtvis kommer jag uppdatera min löparblogg då och då.

Hoppas ni förstår!

13 kommentarer:

 1. Det är klart vi förstår och kanske det blir desto roligare för alla när du väl vill skriva. Självklart tror jag att många vill få läsa något av dig, men att det blir på dina villkor.
  Lycka till och ha det bäst

  SvaraRadera
 2. Klart att vi förstår! Jag är grymt imponerad över allt du hinner med, bloggen inte inräknad.

  SvaraRadera
 3. Självklart ska du inte blogga om det känns betungande. Så är det i livet, i perioder måste man koncentrera sig på det som ger mest! Lycka till med jobbet, vikten och löpningen! Kanske ses vi på något lopp framöver!

  SvaraRadera
 4. Självklart förstår vi, en blogg kan vara väldigt krävande ibland, eller egentligen ganska ofta och om den tar energi istället för att ge så ska du verkligen göra så. Men vi kommer att sakna din inlägg en massa iaf bara så du vet!
  Peppkram

  SvaraRadera
 5. Såklart!

  Ha det bra, hoppas du kommer tillbaka snart! Med det sagt, ta så lång paus du vill och ta hand om dig själv!

  SvaraRadera
 6. sköt om dig o vi väntar här när du kommer tillbaka!

  SvaraRadera
 7. Hoppas att du kommer igång snart igen, saknar den här bloggen!

  SvaraRadera
 8. Ibland kan det behövas en paus :)
  Ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 9. hoppas att det går bra för dig! :)

  SvaraRadera
 10. hej vännen.. vet att du pausar här inne, men tänkte bara tipsa om http://matkalkyl.se/ där man kan välja till om man går på LCHF för att räkna ut hur mkt man kan äta.
  Ett tips för dina läsare sen när du drar igång igen (som jag hoppas blir snart, saknar att läsa denna bloggen!)
  Kram

  SvaraRadera
 11. Klart det är lugnt =) Men inte behöver du visa upp fina minusar förresten, det är ju människan Dessi (med både ups and downs) jag vill läsa om.

  SvaraRadera