måndag 3 januari 2011

Vikt vecka 7

Start: 71,3 kg
BMI: 28,6

Nu: 66,3 kg
BMI: 26,6
Veckans minus: +0,2 kg

Totalt: -5,0 kg

Kommentar: Jag såg hur vikten tickade neråt som vanligt i början av veckan, men efter nyår gick det uppåt. Jag har skött kosten bra den här veckan, har inte ätit så mycket protein som tidigare men ändå väl under min kalorigräns. På nyårsafton åt jag några daddlar och skålade i ett glas cider. Mitt första avsteg under de här 7 veckorna. Jag är fortfarande förkyld och mensen är snart på gång så jag ser ingen annan förklaring än vätskeansamling den här veckan.Men, det finna bra nyheter också! Den här veckan fick jag på mig några gamla träningsplagg som suttit för tight tidigare. Bland annat en löparjacka och en top i storlek small som varit alldeles för kort tidigare men som jag köpte för att jag skulle få på mig den senare. Känns kul! Ungefär som att shoppa nya träningskläder :)

Nu vill jag bli frisk så jag kan springa igen.Uppdat: Yep! Några timmar efter jag skrivit det här inlägget kom mensen. Så jag hoppas innerligt att det var den som ställde till det den här veckan.

3 kommentarer:

 1. Söt du är :)

  Jag vet att du har kämpat jättemycket den här veckan så med tanke på det så kommer det att rassla till när du väl blir frisk och kan börja träna igen.

  Jag är så stolt över att du kämpar på så bra och att du bara åt nyttiga grejer på jul och nyår, till skillnad från vissa andra :)

  Puss!

  SvaraRadera
 2. Du ser verkligen smal ut, så himla roligt. Jag vet verkligen hur du har kämpat och fortfarande gör. Kram

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är som klarade nyår så bra, det gjorde inte jag. Julen gick hur lätt som helst men nyår blev värre. Det positiva med vätskeansamlings-veckor är ju att det brukar bli ett fint minus veckan efter! :D Peppkram

  SvaraRadera