tisdag 22 mars 2011

Soligt och supervarmt!

Vilken helvändning det blev!

I torsdags fick vi massor av snö, idag är så gott som allt borta. Solen strålar som aldrig förr och det är minst 11 grader i skuggan. Jag cyklade iväg på ett möte nere på stan idag och på hemvägen har jag en uppförsbacke på ca 1 km. Jag höll ärligt på att dö av värmeslag. Vart ska detta sluta?! Min vårjacka som jag sett fram emot att ha i många veckor framöver blev plötsligt för varm..

Men inte ska vi vara ledsna för idag fyller min sambo 32 och det ska vi fira med att gå på föreläsning med Jonas Colting på Radison i stan.

2 kommentarer:

 1. Hej Dessi!
  Fredrik är på en bild på maraton.se hemsidan :)
  Kolla:
  http://beta.marathon.se/aktuellt/drygt-500-sprang-10-km-p%C3%A5-mantorp

  kram på er!

  SvaraRadera
 2. Jag var optimist o plockade fram min vårjacka i onsdags förra veckan. Tänk dig min besvikelse när jag tittade ut på fredagen o mängder med snö hade fallit. Men nu är det återigen läge att ta på sig den igen. Vinterjackan får förpassas långt in i en garderob. Grattis till sambon hoppas det blir en bra föreläsning.

  Ska du springa blodomloppet i Linköping i år?? Jag o några till har lyckats få ihop ett lag så vi tar 5 km promenad.. det är lagom för mig eftersom jag inte kan springa. Kanske att jag ser dig. Lyckades ju förra året. Men jag gav mig inte tillkänna ;-)

  SvaraRadera