måndag 18 april 2011

Första dagen på praktiken & sommarvärme

Av blogginlägg att döma tror jag det varit fint varmt väder i stort sett hela Sverige. Här i stan gick folk omkring i shorts och t-shirt. Själv nöjde jag mig med att ta av mig jackan när jag gick hem från praktiken idag.

Första dagen har varit lugn och ganska skön. Jag har fått en egen arbetsplats med en 27" iMac. Idag har jag suttit och pulat med en evenemangskalender i kommande numret. Jag fick själv leta reda på evenemang värda att nämnas under månaden och hitta passande bilder. Ganska kul faktiskt :) Normalt sett jobbar jag i ett program från Adobe som heter InDesign men LKPG Media jobbar främst i Quark Xpress som jag inte arbetat i alls, men jag satte mig ganska snart in i programmet. De är väldigt lika.Idag trycktes det senaste numret och jag fick det på mitt skrivbord. Imorrn ska jag och en annan tjej gå runt i galleriorna på stan och fylla på tidningar i ställen. LKPG Magazine är ett gratismagasin.

Åt lunch med Fredrik på Hälsofreak idag och när dagen var slut promenerade vi tillsammans hem i solen. Vi tog vägen genom Trädgårdsföreningen där några spelade beach volleyboll. Jag hann äta lite och sen stack Fredrik ut på långpass och jag hängde med på inlines i t-shirt och trekvart-tights.


1 kommentar:

  1. Jisses, jag trodde faktiskt inte man använde Quark längre! =) härligt med värme. Här uppe blåser det kallt, fast är man i lä så är det ju rätt varmt ändå :)

    SvaraRadera