lördag 30 april 2011

Valborgspass på hjul

Igår: godis. Däckade i säng innan kl 20 och vaknade idag kl 10:20. Vi åt en rejäl frukost och sen stack vi ut på långpass. Jag på åtta hjul, Fredrik på två. Det var riktigt fint väder. Solen lyste och det var precis lagom varmt.

Vi åkte runt hela Linköping och igenom hela sex stycken stadsdelar. Vi pausade inne i stan och tittade på Lithe Blås som spelade och passade på att sola lite i S:t Larsparken. Vi gick även in i köttbutiken och köpte med oss lite kött till kvällens grillning (om det blir någon vill säga, det verkar bli regn).

Sen åkte vi längs Stångån, bort till "hamnen" och sen genom Tornby, rundade Skägget och åkte uppför Glyttingebacken (grym backträning! 600 m backe med 40 m höjdstigning att jobba sig uppför) till Ryd. Här fick baksida lår och rumpa jobba ordentligt! Vi träffade på mamma och hennes sambo :) Sen var det bara raka vägen hem.

Det gick riktigt bra att trycka på idag. Så fort händerna hamnar bak på ryggen går det snabbare och man får mindre luftmotstånd. Det känns nästan som ett transliknande tillstånd.

27 km med en medelpuls på 76% av maxpuls landade dagens runda på.
Vidingsjö. Grymt bra asfalt här.


Vätskepaus på bron i Ekholmen


Förbi sporthallen i stan1 kommentar:

  1. Helt fantastiskt va du kämpar på! 27km!!! Jo grejen med kaseinpulvret och varför jag är så förtjust i de är att det är ett misellärt protein som bryts ned lååångsamt. Kroppsbyggare använder det som "nattprotein" för de tar flera timmar för kroppen att ta upp de, vilket 1) gör att man får i sig mer protein, man kissar inte ut lika mycket! 2) Blir extremt mätt, väldigt länge. Proteinpulver blir jag också ganska mätt av men kaseinet slår allt jag nånsin testat innan, dessutom kan man göra så jääävla god chokladpudding på de :D

    SvaraRadera