tisdag 19 april 2011

Skön tisdag

Det är skönt att vakna på morgonen och se att solen skiner. Det gör att jag faktiskt ser fram emot att traska ner till praktiken även om jag är trött så tidigt. Har även idag fått roliga och stimulerande arbetsuppgifter och arbetskamraterna är trevliga allihop :) Jag är så glad att jag fått den här chansen.

På lunchen kom Theresa ner på stan och vi åt thaibuffé på den nya food court:en. Det var gott men tyvärr står jag mig inte så länge på den typen av mat. Vi tog en promenad på stan och träffade en gemensam vän. En såndär rolig typ som man kan babbla om ingenting med hur länge som helst :) Tiden gick alldeles för fort men lyckligtvis gick tiden även snabbt uppe på kontoret och när jag slutade för dagen stod Fredrik nedanför och vi tog en promenad. Vi träffade Akele-tränaren Jonas och hans flickvän, så trevliga båda två :)

Jag hade fått för mig att vi skulle lägga ut de nya numren av tidningen idag, men det blir imorgon istället. Då får ni hålla utkik ni som bor i Linkan!

1 kommentar:

  1. Svar. Tack :) Jag tror det kommer bli lättare ju mer jag lär mig i alla fall :) Är fortfarande väldigt ny på allt och jag känner verkligen för mig själv att det underlättar att göra på mitt egna lilla vis..hehe :)

    SvaraRadera