onsdag 6 april 2011

Promenader, hamburgare & cykling

Jag och sambon har börjat promenera mycket nu då vädret är ljummare och det inte är någon snö i vägen. Vi tar många skogspromenader vilket är det allra bästa :) Vi bor bara ett stenkast från Vallaskogen vilket är ett naturreservat. Det är också där jag utför min terränglöpning som oftast. Det är inget renodlat motionsspår utan ser mer ut som en lite bredare stig med sten och rötter lite överallt. Att springa i motionsspår har också sin charm, men ibland kan det kännas som att man bara springer på en väg som råkar gå igenom en skog. Så är det inte i Vallaskogen.

Just ikväll var Lithe Vilse ute och orienterade. Det gick i en himla fart och jag blir alltid så sugen på orientering när jag ser dem. Fast vi skämtade lite och tyckte att det skulle vara tipspromenadfrågor istället för kontroller. Jag och min mamma gick alltid tipspromenad i Rydsskogen när jag var liten men det är inte förrän på senare år jag kan tycka att det är kul. Jag har alltid varit mycket för frågesporter.



Efter en timme var vi hemma och lagade mat, idag gjorde vi hamburgare. Jag äter mina utan bröd och med ett par skivor brieost på tillsammans med stekt lök, hamburgerdressing, senap och smörgåsgurka. Nom!



Hade låtit maten sjunka en stund och funderade på vad jag skulle göra härnäst. Funderade på att springa men kände att det gärna fick vänta en dag till med tanke på långpasset jag tog på inlines i måndags. Fötterna (främst anklarna) blir lite slitna av det. Då kom jag på att sambons mountainbike stod nere i trapphuset. Tog på mig löpartights, långärmad löpartröja och min fina äppelgröna vindjacka över den samt mina fina blå och min vita hjälm. Ute blåste det och jag fick kämpa på ganska bra. Det gick upp och ner mest hela tiden och jag blev svettig och trött. Det blev en mil på drygt 30 min och hade det inte blåst så förbaskat hade jag kunnat kapa ett par minuter.



Jag verkligen älskar att vara ute såhär års! :)

4 kommentarer:

  1. Dom där burgarna ser helt underbara ut! Måste vara en smakexplosion! Mums!

    SvaraRadera
  2. Sååååååååå fina bilder!! Du gör att allting ser så fin ut....

    Vi ska bloggfika idag kl 17. Det vore kul om du vill/kan vara med.

    Vi ska träffas i Hälsofreak i stan. Jessica ska vara med.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej där,
    tack för idag, titta gärna in till mig på www.corneliatoneri.blogspot.com
    Kram till dig

    SvaraRadera
  4. Du vet väl att det är tipspromenad varje söndag i Vallaskogen? :)

    http://www.iogt.se/Foreningssajter/Linkoping/Tipspromenader/

    SvaraRadera