måndag 2 maj 2011

Anti shake från RöhnischJag är helt såld på Röhnisch Anti Shake-tights. Jag köpte ett par långa tights i vintras och har sedan dess inte använt några andra. De tidigare löpartightsen som jag hittills haft som favoriter ligger nu oanvända i träningslådan. Idag kom ett par nya - ett par i trekvartsmodell. De är lite för långa för mig men det är bara att kavla upp.

Jag älskar hur dessa sitter, hur de känns mot huden, hur de hindrar låren och rumpan från att skumpa och hur de smiter åt runt magen.

Röhnisch Anti Shake kollektion:

Siri tights
Siri capri zip tights (trekvarts)
Nova Capri tights (trekvarts)

7 kommentarer:

 1. Men va coolt! Jag är ute efter nya springtights... ska definitivt testa sånna där, haha va kul att det är antishake :D

  SvaraRadera
 2. Jag har funderat på de där tightsen ett tag faktiskt så nu beställde jag ett par Siri capri zip tights! Fick dessutom 50 kr rabatt på Sportamore. :D Känner att jag behöver ett par riktigt bra tights att löpa i, jag har en del som går bra att använda till andra aktiviteter men som lätt hasar ner om man springer... Hoppas de här är bra!

  SvaraRadera
 3. Hm, de där byxorna lät riktigt trevliga!

  SvaraRadera
 4. Jag är sjukt på att prova ett par faktiskt!

  SV: Haha, tack för att du märkte detta! Hade inte en tanke på det :)

  SvaraRadera
 5. Hej Blev grymt sugen på ett par sådana byxor, men måste fråga hur de är i midjan, höga eller låga?? Har lite slapp mage som behöver hållas in så då måste byxorna ha lite högre midja om du förstår hur jag menar =)

  SvaraRadera
 6. Maria: Byxorna har hög midja och ingen resår som rullar ner eller skär in eller så. Mycket sköna :)

  SvaraRadera
 7. Såg en liten notis i runner's om dom för ett tag sedan. då hittade jag dem inte och när jag gjorde det så fanns inga pengar..
  Kanske dags att titta på dem igen.. =)

  SvaraRadera