söndag 1 maj 2011

Rekordmånad!

April 2011 slutade som den bästa (eller mesta) månaden någonsin ur träningssynpunkt. Maj 2010 har länge stått som den bästa månaden med sina 28 h men nu har jag slagit detta med råge!

Aprilträningen i siffror

Löpning: 2:13, 36,86 km fördelat på 10 st pass
Inlines: 18:33, 135,92 km fördelat på 12 st pass
Cykling: 2:45 fördelat på 4 st pass
Promenader: 10:14 fördelat på 12 st pass

Styrka: 48 min

Sjukdagar: 0
Vilodagar: 4

Totalt 37 h träning fördelat på 48 pass på 26 dagar

Det konstiga är att jag inte en enda gång tvingat ut mig på ett pass. Allt har fallit sig naturligt och allt har varit av glädje. Precis som jag vill att det ska vara. Jag älskar att springa, jag älskar att åka inlines och de dagar benen är möra tar jag en promenad i skogen. Bara för att det är så härligt! :)

Jag tror inte jag satte foten på gymmet en enda gång under april. Jag vill kunna tycka att det är kul att vara på gymmet men jag vill mycket hellre vara ute och ta vara på de ljusa timmarna än att vara inne på ett gym. Hur som helst vill jag få in mer styrka och där är kettlebells perfekt. Det är både kul och funktionellt.

Mål:
Jag har inte haft något konkret mål under april. Det jag vill är att bli mer uthållig i inlines och kunna åka längre sträckor. Mina långpass ligger runt 25 km och jag skulle gärna vilja öka på den distansen lite under maj. Vidare vill jag få ännu starkare ben och en starkare bål då det skulle gynna både inlinesåkningen och löpningen. Nu är det bara 3 veckor kvar till Göteborgsvarvet och nu gäller det att träna upp styrkan! Mitt mål är att träna 4 st styrkepass med fokus på ben och bål under maj.


Bild från inlineslägret i Motala 15-17 april

1 kommentar:

  1. Helt otroligt!! Wow...
    jo de jag äter är detta http://www.mmsports.se/product.php?productid=17156 köper de på mm sports här i göteborg, men finns massa ställen som säljer å av olika märken :)

    SvaraRadera