lördag 28 maj 2011

Godis till lunch

Hej igen! Jag har inte kunnat skriva eller besöka era bloggar förrän idag för nätet ligger nere sedan ett par dagar tillbaka, och igår var jag och en tjej på jobbet och delade ut Upplev Östgötamat hela dagen. Vid lunch stannade vi vid en bensinmack i Norrköping och köpte lunch. En påse Bildäck från Ahlgrens bilar och en Sports lunch jomenvisst.

Nu finns tidningen att läsa på nätet förresten! Klicka på bilden så kommer ni dit!Efter praktiken lämnade vi in min cykel för lagning. Jag har en gammal Monark vars däck gått sönder. Det finns ingen spårning kvar och i vintras fick jag punktering på ett av däcken. Vi har letat efter däck i rätt storlek (tydligen en väldigt udda storlek som är svår att få tag på) och efter många om och men så hade de fått in rätt däck på cykelaffären. Nu är den inlämnad och ni anar inte hur mycket jag längtar efter den! Det är den bästa cykeln jag haft. Liten, smidig och väldigt lättrullad. Den har bara två växlar men ska man inte cykla långt räcker det :)

När det var klart tog vi en bil från bilpoolen och hämtade upp Fredriks syster och vi åkte till NetonNet, Djurmagazinet och Coop Forum. Jag var så in i bomben trött att jag somnade i soffan kl 21. Jag hade fått nya strumpor från GoCoCo med posten vilket jag sett fram emot men orkade inte ens öppna paketet.Idag har jag fått sova ut och tänkte följa Stockholm marathon på TV som börjar kl 11:15! Det är mer spännande nu när man ändå kan föreställa sig vad löparna går igenom. Göteborgsvarvet var väldigt långt för mig och jag har fått större respekt för marathondistansen nu. Tänk er att springa TVÅ Göteborgsvarv. Det är svindlande långt och kräver mycket träning.

Håller tummarna för alla som ska springa Sthlm Marathon idag!
Coyntha, Jossan, Sofie och såklart snabba coach-Jonas som satsar på 2:45 h!

1 kommentar:

  1. Just ja, hade helt glömt att det var Sthlm Marathon idag :O Håller tummarna jag med då!

    SvaraRadera