tisdag 10 maj 2011

Hur går det med kaseinet?

Många undrar hur det går med kaseinet.

I tisdags förra veckan fick jag hem en hink med kaseinprotein från Body Science och skulle ersätta 1-2 mål om dagen med en kaseindrink gjord på mjölk och pulver. Det höll jag i ungefär tre dagar. Sen åkte jag till Stockholm och åt vad som erbjöds där (ganska mycket onyttigt faktiskt) men på söndag var jag på banan igen. Drack dock inget kaseinprotein.

Den här veckan har viktminskningen verkligen satt fart. Jag vet inte om det är för att jag äter mer (riktig mat) och slutat räkna kalorier eller om det faktum att jag tränat mycket uthållighet. Jag tror det är en kombination. Jag äter när jag är hungrig och det verkar fungera bra så länge jag håller mig till mat med mycket fett och protein och lite kolhydrater. Inget fusk alltså!

Under de senaste två dagarna har jag tappat mer än vad jag gör vissa helveckor, och än är inte veckan slut. Vägning har jag igen imorgon. Har beslutat mig för att ändra vägningarna till onsdagar istället för söndagar. Men redan nu kan ni se i högermarginalen att det hänt grejjer sen förra onsdagen. Jag är nu nere på siffran som innebär normalt BMI (25,9) :-)

På torsdag åker jag till London och jag är nervös för hur jag ska klara att äta som jag vill där. Det brukar skita sig när jag åker iväg sådär då jag gärna vill smaka på allt och ingen av de jag åker med äter lågkolhydratkost.

2 kommentarer:

  1. Jag tror det är i kombination att du faktiskt börjat jobba också, även mycket tankeverksamhet kräver mycket energi. Ha det bäst
    Kram

    SvaraRadera
  2. Nice, jag nådde också ett delmål för ett tag sen. Nu är mitt BMI 25,8. Fast jag väger lite mer än dig fortfarande, men är lite längre. Lisa

    SvaraRadera