söndag 8 maj 2011

Bara ben!

En sak som är väldigt bra med att bli äldre är att man (jag) bryr mig mindre om komplex. So what om benen är gropiga och låren lite för stora än vad som är snyggt? Men, jag har sedan 13-års åldern haft komplex för mina ben. Jag tycker de är fula. Jag vill inte ha kjol eller shorts så vida jag inte har strumpbyxor under som kamouflerar skavankerna.

Idag sa jag "fuck you!" till benkomplexet. Det var stort för mig! :) Att kunna göra vad jag känner för var idag viktigare än att dölja en viss kroppsdel. Det är skönt och jag vill för en gångs skull ha brun underkropp i sommar. Och jag försöker tänka att det inte gör något att mina ben är tjocka/fula/gropiga för jag gör någonting åt det. Jag springer och åker inlines flera mil i veckan. Om ett år kanske jag är nöjd med mina ben?Idag såg jag också att mina ben faktiskt kunde se rätt starka och snygga ut i rätt vinkel :)

7 kommentarer:

 1. Snygga ben ju!
  /Beate

  SvaraRadera
 2. Du ser bra ut. :)

  Men jag vet precis vad du menar. Det var starkt av dig att säga "fuck you" till komplexen!
  Jag har gjort något liknande, jag är inte lika noga med att raka benen som jag var innan för det fanns ju inget värre än om man hade lite fjun på benen. Så idag tog jag en promenad i shorts.. och jag har inte rakat benen på ... ca 2 veckor!

  You go girl.

  har en fråga förresten, är det att rekomendera att "jobba" i fivefingers, om man går/står ca 7 timmar per dag?

  SvaraRadera
 3. Du ser nog massa saker som ingen annan ser, men man är ju tyvärr orättvist kritisk emot sig själv :/ Dina ben ser starka och fina ut, ett par riktiga inlinesben! Jag tycker att du ska vara stolt över så bra ben som kan ta dig flera mil på inlines och som kommer springa göteborgsvarvet!

  SvaraRadera
 4. skitsnygga ben!
  starka och inte alls gropiga!
  Nått jag tror har hjälpt mig bli "av" med mina är faktiskt EasyTone skorna jag köpte från Reebook.
  Låter störtlöjligt, men jag tror faktiskt att det är dom som gjort skillnaden!

  SvaraRadera
 5. Det är väl inget fel på dina ben! Synd att låta dem vara bleka bara!

  SvaraRadera
 6. Beate: Men tack! :)

  Sara: Skönt! Måste kännas befriande :) Om jag hade stått och gått med fivefingers en hel dag så hade mina fötter garanterat värkt. Dock har jag ingen erfarenhet men jag vet att iallafall Jonas Colting (som starkt förespråkar naturlig löpning och fivefingers) inte rekommenderar dem till dem som går och står mycket på hårda golv.

  Martina: Jag tror det ligger mycket i det. Tack snälla du! :)

  Hanna: Tack! :) Intressant med easy tone även om jag inte tänker köpa mig ett par hehe! ;)

  Malin: Nej jag ska sluta fåna mig och låta de njuta av solen de med! :)

  SvaraRadera
 7. Jag förstår vad du menar. Jag gillar inte heller mina ben. Men förra sommaren gjorde jag en liknande grej och gick ut i kjol utan strumpbyxor. Det var lite jobbigt först, men sen gick det bättre.

  Och du hade ju snygga ben, Dessi!

  Kram.

  SvaraRadera