lördag 28 maj 2011

Snabbmat för en LCHF:are

Dessa små ostar hittade jag när jag var i London för några veckor sen. De smakar bra mycket bättre än Baby bel (som har samma konsistens som gummi och smakar ingenting!) och är mer fett i.

Innan mitt löppass idag åt jag upp de sista två. Nu är de slut :( Men äter ni LCHF och är i London så är det ett hett tips. Det är rätt svårt att köpa LCHF-mat on the go i butikerna där annars. Det finns bara sötade yoghurtar och juicer. Dessa säljs i små nät precis som Baby bel.Nyss stekte jag på en hamburgare med ost, senap och amerikansk hamburgerdressing på. Kanongott! :)

5 kommentarer:

 1. Vilket bra tips med ostarna! Ska komma ihåg det nästa gång jag är i London. Tenderar att hamna med typ friterade croessanger i handen jag... ost vore bättre.

  Tack för tummarna!

  Och en liten undran... hur ska du få in GoCoCo strumporna i FF? :)

  SvaraRadera
 2. Sofie: Haha den frågan är väl befogad! Jag har köpt ett par nya dojjor att komplettera min fivefingers-löpning med: Saucony Grid Type A4. Kolla utan strumpor och skor-bloggen! :)

  SvaraRadera
 3. aAH, men jag har sett märket på ost i ica butiker, kanske om man frågar så kanske de kan ta in dessa små godsaker också? =) vore ju förträffligt!

  SvaraRadera
 4. Jag är helt inne på Lchf-kost nu. Förra veckan innan maran, och med tanke på allt som hände, så tog jag mig en liten avstickare, men idag så är jag åter på Lchf-banan :)

  SvaraRadera