måndag 27 september 2010

Dagens middag!

Efter en 70 min långpromenad tillsammans bjöd min sambo på detta ikväll. Köttfärscêpes!

3 kommentarer:

 1. Har precis hittat hit och är så glad över att läsa din matblogg igen! :-) En personlig fråga (som du inte alls behöver svara på om du inte vill) - hur mycket väger du? Jag är (och har varit länge) i samma sits som du med kolhydraterna. Minska eller höja, träna eller inte träna.. Iofs tränar jag inte massor, men jag vill och behöver komma igång ordentligt med det. Samtidigt har jag tio kg som jag verkligen vill och behöver bli av med (158 lång och väger ungefär 70 kg) men de vill inte försvinna med "vanlig" lchf, hur mycket jag än försöker. Det är frustrerande. Jag vet liksom inte hur jag kommer vidare. Har provat att fakira också, men fy så dåligt jag mådde. Nere och allt var trist. Inte hållbart. Men är samtidigt rädd att överäta om jag tillåter mig själv mer kolhydrater..

  SvaraRadera
 2. Pethra: Tack! :) Det låter som att vi är i ungefär samma sits. Jag väger 69 kg och är 158 cm lång, och jag vill liksom du bli av med 10 kg. Mitt strikta LCHF:ande fungerade inte, jag vet dock inte hur det hade gått om jag gett det mer tid men det kändes ändå inte aktuellt. Har inte testat att fakira och det är ingenting som lockar mig, förstår att du mådde dåligt! Det verkar finnas två läger för fakir; antingen mår man toppen eller skit.

  Försök att hitta en bra nivå på kolhydratintaget, kanske 20E%, och ät kolhydrater som du inte mår dåligt av. Jag har hittat ett bröd från Fazer som min mage inte reagerar negativt på och det är nästan min ända kolhydratkälla idag.

  Så mitt tips är att _våga_ äta lite kolhydrater som belöningssystemet inte går igång på. Det är högst individuellt så där får man testa sig fram.

  Jag vet inte om det här blev ett så bra svar egentligen, det är jättesvårt att hitta rätt.

  Lycka till! :)

  SvaraRadera
 3. Ser gott ut!! Men jag saknar recept på dina rätter! :)

  SvaraRadera