måndag 20 september 2010

LCHF i ToppHälsa!

Jag tycker mycket om ToppHälsa, men jag har rätt ofta tyckt att de varit lite väl fettskrämda, som alla tidningar. Man ska inte glömma fettet, men man ska inte äta det heller. Verkar det som..

Men idag blev jag glatt överraskad när jag stod vid tidningstället i affären! Jag såg någonting med "LCHF" i hörnet av ett annars rosa och piffigt omslag. ToppHälsa kan verkligen det här med tidningsdesign.LCHF fanns med på två ställen. En jättebra artikel om hur man blir av med sötsuget genom att skippa juicer, bröd och pasta. Allt detta blir faktiskt till socker i kroppen, och det finns bättre sätt att få i sig vitaminer än att käka en massa frukt eller dricka juice. Juice innehåller lika mycket socker som läsk, och ingen skulle väl dricka en Coca Cola bara för att den innehöll C-vitamin, eller?

I den andra artikeln bjöds på mumsiga recept från Anna Halléns kokbok. Mycket läckert! :)
Nu säger jag inte att det här är min favorittidning. Någon sådan har jag inte för tillfället, men det skulle ändå vara kul att veta:

Vilken är din favorittidning?

2 kommentarer:

  1. Språktidningen! Fast den kanske inte räknas? ;-) I så fall har jag nog ingen, för mat- eller träningstidningar läser jag aldrig.

    SvaraRadera
  2. ToppHälsa tillhör en av mina favoriter, tillsammans med Fitness Magazine. Håller med om att det var bra att de skrev om fett. För det måste man ju äta!

    SvaraRadera