tisdag 21 september 2010

Allt eller inget?

Jag hade skrivit ett jättelångt inlägg här, men känner nu att det kanske blev lite mycket allvar. Jag är dessutom en expert på att alltid väldigt tydligt förklara mig även om ingen frågat så det ska jag sluta med. Om ingen frågar nu då förstås.. Så nu skriver jag det kort och koncist: Jag ska introducera lite mer kolhydrater i kosten, för träningens skull.

5 kommentarer:

 1. Jag vet inget om E% och sånt, men vad jag absolut vet är att du ska göra det du mår bra av! Kan låta banalt och klyschigt, men det är ju faktiskt så det är. Testa! Om inte kan du ju gå tillbaka hur du gjorde innan, eller prova något annat.

  <3

  SvaraRadera
 2. Åh Sabina! Precis vad jag ville höra. Tack! :)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du borde ge en chans till någonting annat. Det kan vara att din kropp inte vill/kan gå ner med LCHF!
  Du mår bra... och det är den viktigaste med LCHF! Men om du vill gå ner... kanske fungerar bättre med en annan metod?
  Svårt att säga!
  Du vet hur det var med mig. LCHF var jättebra för att jag inte var sötsugen och hungrig. Men jag kunde inte träna och jag gick inte ner mycket i vikt.
  Bra att du ska testa!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Äsch nu blev jag jättenyfiken. Så jag är först ut att fråga efter den där långa versionen. Hade varit jätteintressant att höra hur du resonerar, hur kosten har påverkat din träning etc. Så... kan du klippa tillbaka det där inlägget blir jag superduperglad!

  SvaraRadera
 5. Instämmer med min namne här ovanför. :-)

  SvaraRadera