måndag 25 oktober 2010

Drömmar & mardrömmar

Många tankar far runt i mitt huvud just nu. Det har hänt fantastiska saker men också hemska saker.

I fredags hade jag möte med en webbyrå för att diskutera en eventuell praktikplats. Samma dag ringde min kontaktperson och berättat att kan börja praktisera hos dem. Jag är 25 år och det är dags att börja fundera på vad jag vill göra i livet, och det känns fantastiskt kul att få in foten i den bransch som jag känner att jag tillhör. Jag vill jobba med något kreativt och jag har alltid velat följa mina drömmar :)

Hur förväntansfull jag än är så faller detta lite i skuggan av det som skedde i lördags kväll.

En nära vän till mig och släkting till Fredrik ligger på sjukhus efter en trafikolycka. Hon är en av de snällaste och mest givmilda människorna jag mött, och det känns väldigt tråkigt att hon skulle råka ut för det här. Trots hjärnskakning och benbrott är läget stabilt, men vi är ledsna här hemma. Vi ska åka och hälsa på henne igen så fort hon återfått orken till besök.

Så jag är glad och lite deppig om vartannat.


Hoppas ni har det bra och att ni följer era drömmar, stora som små! :)

2 kommentarer:

  1. Stort grattis till praktikplatsen! Jag kan ju bara relatera till hur kul jag själv tyckte att det var - hoppas att det går kanonbra för dig! Hoppas också att din kompis återhämtar sig bra från olyckan. Obehagligt när sånt händer ens nära.

    Sen skall jag tacka för dina ord - det värmde att höra! Som jag skrev har jag nog inga planer på att göra något drastiskt (som att byta jobb) men känner att jag trampar runt lite i samma sak hela tiden. Lite variation och utmaning mår nog alla gott av. Sedan är jag givetvis jättetacksam för att jag hade sån tur och fick in en fot så pass tidigt. Bra att påminna sig själv om det ibland...

    Lycka till nu!

    SvaraRadera
  2. Hemskt roligt och hemskt tråkigt på en gång, det känns som att det ofta blir så i livet. Att allt liksom klumpar ihop sig och ska hända samtidigt. Grattis till praktikplatsen!

    SvaraRadera