tisdag 26 oktober 2010

Fika, shopping & träning

Fin start på dagen med vaniljkesellan och Low Carb-bröd till frukost. Solen har skint fint hela dagen och det var perfekt för att ge sig ut för en premiärrunda med nya tåskorna som kom med posten igår. Så jag sprang en kort runda i skogen, men det var tungt. Det har känts tungt för benen de senaste veckorna och jag har kommit fram till att det är brist på styrketräning som gör benen osammarbetsvilliga.

Packade träningsväskan och tog med mig den ner på stan där jag fikade med en vän. Jag tog en liten mugg varm choklad med grädde utan socker. Det var säkert socker i kakaoblandningen, för man kan aldrig lita på att det är helt sockerfritt när man går på caféer. Men den innehöll iallafall inget socker utöver det. Det var väldigt gott att få något varmt i sig :)Efter fikan skiljdes vi åt och jag shoppade ett par fodrade Converse som jag sett på nätet. Det var det sista paret, vilken tur! När det senare blir kallare ute är det bara att stoppa i en varm sula i skorna. Mys!Jag gick in på Actic i stan där jag haft gymkort i många år. Styrketränade mycket förra året, men sen rann det ut i sanden. Idag styrketränade jag hela kroppen i maskiner och hade det största fokuset på benen. Framsida lår, vader, baksida lår och rumpa. En halvtimme gick fort och så slängde jag bara på mig ett par långa byxor och promenerade hem.När jag kom hem hade Fredrik middagen klar. Han hade gjort broccoli- och skinkpaj. Mums! Ingenting för den fettskrämda direkt, den innehåller 4 dl grädde, 4 st ägg och 300 g västerbottenost utöver broccoli, skinka och bacon. Krävs däremot ingen stor bit för att man ska bli mätt.

Vi såg också finalen av Thintervention. Herrejäklar vad snygga de blivit! Alla har haft sina problem som gjort att de blivit överviktiga och deppiga, och att se dem ta tag i sina liv är väldigt inspirerande. Vill ni se före- och efter foton kan ni klicka in er här.Har ni ätit nåt gott idag? :)

3 kommentarer:

 1. Träningsglädje27 oktober 2010 00:13

  Har letat avsnitt av thintervention m inte hittat, var hittade du??

  SvaraRadera
 2. Sara: De finns att ladda ner på bitmetv.org. Man måste få en invite av en användare för att skapa konto där. Tyvärr är mina invites slut men du kanske känner någon med ett konto där?

  SvaraRadera
 3. åh va grymt med en award, tack! Vad är thintervention, låter asbra!

  Hur använder du din andra, lite mindre träningsklocka? Tänker om det är värt att köpa en såndär eller f4an...

  SvaraRadera