tisdag 26 oktober 2010

Vaniljkesella

Det är många som äter kesella och smaksätter den på olika sätt. Jag fick snilleblixten att göra min egen vaniljkesella. Jag blandade i vaniljpulver och sötningsmedel. Vad gott det blev! Det är dessutom nyttigare än både vanlig vaniljkesella och yoghurt då kesellan bara innehåller 3,5 gram kolhydrater per 100 gram.

4 kommentarer:

  1. Vad smart, jag brukar äta vaniljkesella med bär som typ efterrätt eller "godis/glass" för den innehåller ju som du säger mkt mer kolisar, men om man gör som du kan man ju faktiskt äta det lite oftare!!

    SvaraRadera
  2. Hej Dessi

    Jag har precis börjat med LCHF. Jag har kikat runt i varenda affär här i stan,men hittar inte vaniljpulver någonstans! Dock finns det ju 38 olika sorter av vaniljsocker istället,hahaha.
    Vart har du köpt ditt?

    MVH Liv

    www.lchfliv.wordpress.com

    SvaraRadera
  3. Beffa: Ja visst! :)

    Liv: Det borde inte vara så svårt att hitta. Äkta vaniljpulver står det på förpackningen och den är liten och brun :)

    Här finns den att köpa annars:

    http://www.grongava.se/shop/product/158

    SvaraRadera