söndag 10 oktober 2010

Godare i tanken

Lösgodis är godare i tanken än i verkligheten. Stekt svamp lockar mer än att äta upp resten av skålen. Ja ni hajjar vad som hänt. Men inte för att jag var toksugen egentligen, utan mer för att jag tillät mig själv. Det var inte gott. Inte någonstans. Så nu vet jag. Nu behöver jag ju inte fundera på det mer.

Jag läste ett kapitel i en bok igårkväll och det fick mig att tänka lite. Texten fick mig att inse att livet handlar om så mycket mer än om mat. Hädanefter ska jag äta vad jag vill, när jag vill. Jag älskar smörstekt svamp så det ska jag äta massor av de kommande dagarna.

6 kommentarer:

 1. Helt rätt! Skillnaden ligger väl mer i vad man faktiskt *vill* äta ju mer man läser och lär sig om hur kroppen funkar, tillsatser, raffinerat och processat. Jag satsar mer och mer på whole foods. :-)

  SvaraRadera
 2. Bra grejer! Vad är det för bok du läser?

  SvaraRadera
 3. Är också nyfiken på vilken bok det är. :-)

  SvaraRadera
 4. Vill tipsa dig om en bok som heter Kärnfrisk familj. Finns på Life butiker och kostar 199:-
  I den står allt möjligt om kost, träning, gifter i leksaker, ja allt om allt möjligt. Jag trodde det var ytterligare en bok som man inte orkar läsa för att den är så krånglig att leva efter. Men där hade jag fel, så fel. Boken är helt underbar och passar för de som inte fattat hur mkt gifter och konserveringsmedel vi får i oss, men även för dem som redan har fattat det men inte vet var man ska börja :) Gillar den starkt!

  SvaraRadera
 5. Lina: Ja! :)

  Gröna Anna: Eller hur!

  Isabelle och Pethra: Kommer ett inlägg om det!

  Anonym: Tack för tipset! Ska spana in den :)

  SvaraRadera