måndag 13 december 2010

Glad Lucia kära läsare!


Ledsen att synkningen ballar ur efter ett tag. Och sen menar jag inte att jag aldrig mer ska få äta godis, abstinent blir kanske lite fel ord att använda. Jag är ju inte sockerberoende. Ja, ni hajjar! :)

En stor varm Lucia-kram till er!

10 kommentarer:

 1. Toppenlucia på dig med! :D
  Och grattis till delmålen, det går ju som på räls! Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack, så gullig du är! Hoppas du haft en bra lucia med luciatåg och skönsång! För mig var det en kluven känsla: både glad och stolt över att jag kunde avstå från lussekatterna - och sorgsen för att jag inte ska äta sånt längre...

  SvaraRadera
 3. Alltid kul att höra rösten någon man har läst länge. :) Glad Lucia på dig med!

  SvaraRadera
 4. Åh vad fint, tack detsamma :)

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Tack för en fin hälsning, vad roligt att se höra höra dig så!

  Tänkte på det du skrev i det här inägget, att du inte är sockerberoende. Får inte riktigt ihop det med inlägget där du tipsade om Gunillas blogg. Jag kämpar med mig själv för att förstå att det är just ett sockerberoende jag har. Jag ser inget annat svar nämligen än jag är det. Däremot känns det just nu som att man förlorar lite guldkant om man aldrig kan "unna sig" men det är nog just det jag inte kan.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Krickilina: Tack :-) Jo jag har läst Sockerbomben och jag passar inte in under just beroende. Jag har inte de beteenden runt socker som hon beskriver det, men jag har ett sk skadligt bruk vilket kan vara nog så jobbigt.

  SvaraRadera
 7. Krickilina: Här har jag skrivit ett inlägg om skillnaderna mellan skadligt bruk och beroende:

  http://dessismat.blogspot.com/2010/11/socker-pa-hjarnan.html

  SvaraRadera