söndag 5 december 2010

Lisebergs julmarknad

På lördagen gick vi runt på stan och jag köpte några julklappar och en Pantone-mugg att lägga till i samlingen. Nu har jag hela två Pantone-muggar.

Efter det tog vi spårvagnen till Liseberg och julmarknaden. Det var verkligen hur stort som helst och det kändes som att det aldrig skulle ta slut! :) Vi tittade på renar, får, grisar, höns, getter och kaniner. Överallt fanns det godisstånd och det doftade godis precis överallt. Jag köpte marsipantomtar till Fredrik, glöggextrakt samt en julklapp till min lillasyster.


Helgen i Göteborg har varit väldigt rolig, som alltid när jag är i Göteborg. Jag älskar den staden. Där finns typ allt, små söta butiker som säljer suddisar i form av cupcakes, Shock store, NK, DesignTorget och Granit bara för att nämna några butiker jag gillar. DesignTorget fanns i Linköping i några år tills nyligen då de bestämde att butikerna bara skulle få finnas i "storstäder" och stängde igen.

Det blev ingen upphottning, för vi var alldeles för trötta efter Liseberg och Bellas kompis som skulle sminka och fota oss kände sig inte helt kry. Men det gjorde absolut ingenting för det har varit så kul ändå :)

Skönt att vara hemma nu! Borta bra men hemma bäst. Bekvämligheterna varar dock inte länge för imorrn kommer hantverkarna och river köket.

3 kommentarer:

  1. älskar också göteborg :)

    SvaraRadera
  2. Underbart fina bilder du tagit :)

    SvaraRadera
  3. Vilka fina bilder från Lisebergs Julmarknad du tagit. Jag har aldrig varit där på julmarknad, men skulle vilja.

    SvaraRadera