onsdag 8 december 2010

Juletider

Vill ni läsa ett bra inlägg om varför jag skippar julmyset i vanlig tappning, kan ni läsa det här inlägget på Kostvägen:

"Det lider mot jul..."

4 kommentarer:

 1. Vilket bra inlägg!! Jag har fokuserat på att pynta istället för att baka/äta/frossa. Verkligen försökt skapa julstämning, slagit in paket och när min syster hade julfika för 2 veckor sedan tog jag med mig eget te istället för glöggen hennes. Visst, hon blev pirkan men numer är det som att hälla vatten på en gås :)
  Ikväll ska vi på stor julbaks-fest, jag kör på samma grej där :D
  Jag tycker julen är lättare att avstå från för den är så uppenbart onyttig, jag har svårare på sommaren då det smygs in onyttigheter lite här och var istället; en öl på torget, glass i solen osv. Då känner jag mig mer freaky och extrem när jag avstår än när jag och Nessla går luciatåg för tobias och bjuder på (köpta) lussebullar.
  Min räddning är nog att jag inte kan baka, hahaha

  SvaraRadera
 2. Och pirkan, det är iPhonespråk för purken, should you not know this ;-)

  SvaraRadera
 3. mycket klokt! jag åt inga sötsaker förra julen, men ändå så sjuuukt mycket mat, och det känns inte heller bra. sedan trillade jag dit på nån jäkla fudgekaka på nyårsafton och det blev liksom ingen kul nyår - alldeles för mätt för att ha kul och ändå fortsätta äta. usch.
  Ska försöka köra en hyfsat strikt linje hela december, se smashing ut i min nyårsklänning och äta LAGOM!

  SvaraRadera
 4. Ja gud ja, jag är på sätt och vis glad att jag inte är i Sverige just över jul - det finns liksom ingen hejd på frosseriet! Jag kommer till sverige i januari igen och då vet jag att min familj har sparat undan julgodis och grejer till mig... svårt de där med att LCHF:a och samtidigt ta del av frosseritraditionerna...

  SvaraRadera