fredag 10 december 2010

Progress (köksuppdatering!)

Vi har en lite knepig lägenhet. Så golvet tog 1,5 dag att lägga. Sen skulle elen dras, och nu håller äntligen skåpen på att komma upp! :) Tycker överskåpen är så grymt snygga som de är nu, men sen ska vi ha de här långsmala handtagen i rostfritt stål. De ska vara liggande både på överskåpen och underskåpen.

Idag blir Peter (som en av hantverkarna heter) kanske klar med att sätta in underskåpen också. Jag ska strax iväg och julklappsshoppa med en vän så det ska bli kul att komma hem sen. I helgen ska vi spackla och måla! Ovanför skåpen, på väggen på andra sidan samt taket.Nu kommer jag nog inte lägga upp fler bilder på köket förrän det är klart. Det får bli en överraskning! :)

Här är en bild på planlösningen. Där den röda markeringen går ligger det nya golvet. Garderoben i hallen har vi rivit bort samt tagit bort den stora byrån som stod där. Vilken rymd det blev!

4 kommentarer:

 1. Ser ut att bli jättebra! :)
  Trevlig Helg!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Vilken fräsig lägenhet ni har, ovanlig planlösning.

  SvaraRadera
 3. åh det ska bli spännande att se!

  SvaraRadera
 4. Tjusigt! Ska bli kul att se när det blir klart! Vill också ha en lägenhet att fixa med...andrahandslägenheter är aldrig riktigt samma grej :/

  SvaraRadera