lördag 13 november 2010

Bakning av LCHF-biskvier pågår!

Spana in den här smörkrämen! :)Biskvierna ska vi sen ta med mig hem till mamma imorrn. Min syster fyller år och så är det ju Fars dag :)

UPPDAT: Har smakat en biskvi och de blev helt OK, men det ska vara lite romessens i smörkrämen och tyvärr hade inte vår affär det så det fick gå utan. Kan tänka mig att de faktiskt blir goda med den ingrediensen för nu smakade de inte så mycket.

Kommer fota dem på kalaset imorrn och länka till receptet.

5 kommentarer:

 1. Dela med dig av recept sedan! =)

  SvaraRadera
 2. De blir säkert kalasgoda ändå.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Som en av de som läser ofta (flera ggr/vecka) men aldrig kommenterar, varken här eller på andra ställen på nätet, är jag glad att du fått respons efter ditt upprop. Jag blir, som många andra, ofta inspirerad av dig och ditt bloggande både vad gäller mat och träning men känner att jag inte har så mycket att tillföra själv. Om jag någon gång (ovant) kommenterar något på någon blogg eller forum och inte får respons behöver jag samla kraft länge innan jag gör ett nytt inlägg, samtidigt som jag förstår att bloggskrivaren inte kan ta på sig ansvaret för att bekräfta mig som kommentator. Jag är imponerad av dig och andra som lägger ner mycket tid och energi på sina bloggar trots ganska mager respons från läsarna! Och tacksam över inspirationen och generositeten du bjuder på! Kram

  SvaraRadera
 4. Smith: Tack för dina ord! :) Jag förstår dig, och jag kan vara ganska dålig på att svara på kommentarer men jag försöker bättra mig.

  Trevlig helg! :)

  SvaraRadera
 5. åh, tack för påminnelsen om fars dag.

  SvaraRadera