fredag 12 november 2010

Nya saker på träningsfronten

Förra veckan började jag min provvecka på Frisk sport och fitness och tränade armar i måndags och ben i onsdags. Det har gjort att jag börjat trivas mycket mer med mig själv. När man (jag) styrketränar förändras min självbild. Dels för att jag känner mig stark men det ger också en liten egokick att våga ta för sig på gymmet och gå på de fria vikterna.

Jag känner mig snygg i färgglada träningskläder och formsmickrande träningslinnen i starka färger är bland det snyggaste jag vet. Hittade det här linnet, som har en lika stark rosa färg som headern här på bloggen, på sportamore.se som har fri frakt och fri retur. Kanon tycker jag! Jag gillar utbudet men även utseendet på sidan. Jag blir glad när jag surfar runt på den. Varför kom inte jag på en sådan idé? :)

Sen beställde jag Stora boken om styrketräning som inte kostar så mycket alls nuförtiden. 212 kr hos adlibris. Förutom hela 114 övningar innehåller den matnyttig information om hur man utformar mål, hur man mäter sina resultat och hur man tränar rätt. Det finns en sida där man kan fylla i sina mål, när de ska vara uppfyllda etc. Smart! :)

13 kommentarer:

 1. Snyggt linne, det matchar bloggen ;)
  Trevlig helg Dessi!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Tack detsamma söta Pernilla! :)

  SvaraRadera
 3. Önskar att du bodde i Stockholm Dessi, då hade jag släpat med dig på Allt om Hälsa mässan, lovar att du hade gillar't :)

  Hoppas ni får en mysig helg!

  SvaraRadera
 4. Fine: Åh! Ja! :) Jag ville så gärna gå på mässan men nu har vi inte råd med det. :(

  SvaraRadera
 5. Underbart Dessi! Kanonsnyggt linne! Blir så peppad av det du skriver, du har en sån klok och sund uppfattning till träning och mat.

  Nu vill jag också komma i gång med min träning efter ett par veckors svacka med enorm trötthet och ont i nacken.

  Ha en underbar helg Dessi!

  SvaraRadera
 6. jag har blivit lite bättre på att ha färg på gymkläderna. Men det mesta går i svart ;)

  SvaraRadera
 7. Vad roligt! Håller med om att styrketräning är guld. Jag kör efter Mark Sissons Lift Heavy Things och hjälp vad slitigt det är medan man håller på, men bara två halvtimmar i veckan ger grymma resultat. Och jag tycker så klart om approachen att "more isn't necessarily better". ;-)

  SvaraRadera
 8. Ih, jag har en del erfarenhet av styrketräning på gymnastikvis, men jag har aldrig satt min fot i ett gym! MEN eftersom jag har ett kort på friskis o svettis där gymet ingår så har jag bokat in en liten guidad tur med en instruktör på måndag. Spännande!!

  SvaraRadera
 9. Tack snälla du för tipset om sportamore.se. Jag var runt där och tittade. Förmodligen kommer jag att beställa något. Blev sugen på linnet som du köpt. Det är verkligen jättefint. Vet du hur priserna är jämfört med ute i sportbutiket.
  Kram Trollmor

  SvaraRadera
 10. Du inspirerar mig verkligen! Jag vill också vara skitsnygg i ett rosa linne då jag tränar!
  Kram!

  SvaraRadera