lördag 20 november 2010

Bloggträffen!

Det har varit fullt upp precis hela dagen så jag har inte hunnit blogga förrän nu, klockan är 22:40.

Bloggträffen var alltså igår, kl 18:30 på Riva i Linköping.

Jag gick lite på stan med Fredrik innan jag gick in på Riva och hälsade på tre tjejer och en kille som satt vid baren ungefär en kvart innan vi skulle sätta oss till bords. Anna kom strax efter mig och hälsade på alla. Vi satte oss ner och beställde dricka och så småningom mat. Jag tog gös med vinsås och blomkålspuré. Lyckades inte riktigt bekanta mig med alla men trivdes bra på min plats och munnarna gick i ett hela kvällen. Det var riktigt kul att träffa Peter, vi har läst varandras löpbloggar och hade mycket löpning att prata om. Snackade även träningskonvent med Suzan från Ett dussin pannor. Mitt emot mig satt Gustav och Sara. Ett hett samtalsämne var den här hysteriska tjejen som inte hittar något att ha på sig till London :D

Det blev utlottning av lite priser, dessert och när bloggträffen var slut gick jag och söta Jessika, som suttit bredvid mig hela middagen, vidare till Pitcher's där vi hade det jättetrevligt :) Önskade Depeche Mode från DJ:n och kvällen blev en succé. När klockan närmade sig 01 kom Fredrik och hämtade oss och vi skjutsade hem Jessika och jag slocknade i sängen. Helt slut efter en lång och trevlig kväll! :)

Jag tog knappt några bilder under kvällen, det var så många andra ett bra jobb på den punkten.

Hos Anna kan ni se lite fler bilder.

5 kommentarer:

 1. Hej Dessi, visst är du medlem på lchf.se, jag undrar om du skulle vilja kolla ett recept åt mig? det ska visst finnas ett recept på ischoklad under bakverk och jag blev så nyfiken!
  Mvh Emma

  SvaraRadera
 2. Hej! Kul att träffa dig även om vi inte fick tillfälle att prata direkt!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jossan: Detsamma! :) Hade lite svårt för att komma ihåg namnen bara haha! Hoppas på fler bloggträffar!

  SvaraRadera