måndag 29 november 2010

Delmål & belöningar

Jag känner mig på topp! Det var länge sen, jag hoppas det håller i sig :)

Jag funderat på mina delmål och belöningar. Jag har sedan en tid tillbaka velat ha minx-naglar. Det tänker jag unna mig när jag når delmål 3, dvs 66 kg. Jag tycker det är bra mycket snyggare än nagelförlängning. För några år sedan gjorde jag nagelförlängning med gelé och bara det att hon filade ner ytan på nageln får mig att rysa idag. Efter några veckor löste jag upp dem och naglarna kändes SÅ sköra, och fula :( Det kan bara inte vara bra.

Jag tror Nettan's gör minx-naglar.Silver är snyggast!

3 kommentarer:

 1. Aww! Det tycker jag låter som en alldeles utmärkt bra belöning. Jag har också funderat på det där med Minx-naglar. Och som du säger, mycket finare än nagelförlängningar.

  SvaraRadera
 2. Jag har gjort naglar i flera år, både akryl och gelé. Personligen gillar jag gelé bättre. Och självklart är nageln skörare när du tar bort gelén, den har ju inte fått syre eller näring där under, men det växer ju ut ny starkare nagel hela tiden.

  Minx naglar är svåra att hålla fina iomed att det är en folie, de flestas håller 1-2 veckor, tänkte bara varna dig lite :)
  Men snygga, det är de!!

  SvaraRadera
 3. Liza: Jag håller med :)

  Fine: Det är lite synd att de inte håller längre faktiskt :( Men förhoppningsvis når jag mitt delmål innan jul så jag kan få vara fin över jul och nyår :)

  SvaraRadera