fredag 12 november 2010

Kyckling i krämig fetaostsås

Surfade in hos Åse på 56kilo.se som vanligt och hittade det här receptet.

Mycket gott! :)

5 kommentarer:

 1. Matilda Barnboksillustratör13 november 2010 09:37

  kyckling, det var längesen.. kanske man skulle fixa snart igen :)

  sv: hahaha, älskar det! "alex, det ska ligga ett BAAARN här i.. man tummar inte på säkerheten då faktiskt".
  haha!
  jo, de är gjorda i glasfiber! eames alltså :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Nu är det så här att jag funderar på att köpa en pulsklocka/GPS (eller rättare sagt önska mig en i julklapp ;-)). Det lutar åt en forerunner 110 som jag sett att du har, men jag undrar lite vad man får ut för data från den på garmin connect. Får man någon höjdkurva? Det verkar som att den saknar höjdmätare vad jag kan läsa mig till? Jag vill ha både pulsbaserad energiförbrukning och höjdmätare, och det verkar vara en trixig kombination att hitta. Vore jättesnällt om du har tid att hjälpa mig lite!
  /Anna

  SvaraRadera
 3. Nattyxne: Jovisst kan man se höjdkurvor i Garmin connect med 110:an! :) Du kan se pulskurva, höjdkurva och tempokurva och några fler saker som hör till det. Man kan däremot inte köra skräddarsydda intervaller med 110:an och inte heller ställa in om man vill träna efter pulszoner. Så det är en väldigt simpel klocka, inte alls lika avancerad som 305:an men jag tycker att den räcker. Det är ju väldigt bra att den har pulsbaserad kaloriförbrukning, det känns mer exakt :)

  SvaraRadera
 4. Menååh vad bra! Precis vad jag är ute efter. Ja, pulsbaserad känns som enda alternativet när man gör grejer med väldigt olika förflyttning - allt från att stå på en crosstrainer i vardagsrummet till rida i skogen. Då ska jag nog satsa på en 110 då. (Intervaller, pulszoner osv. är ändå inget jag känner att jag skulle ha nytta av.) Tusen tack! :-)

  SvaraRadera