onsdag 17 november 2010

LCHP dag 2: Tjurig!

Usch, vad jag är tjurig idag. Stora kontraster mot gårdagen då allt var rosa skimmer.. typ.

Det började med att jag skulle cykla ner på stan och möta Fredrik efter jobbet för att träna ihop. Inte ens det klarade jag utan att bli tjurig. De håller på och bygger om på ett ställe inne i stan och jag vart väl helt enkelt irriterad av den begränsade framkomligheten. Väl på gymmet tränade jag biceps och triceps. Körde triceps pushdowns (rätt och felvänd) i kabelmaskin, tricepsextensions i kabelmaskin, bicepscurls i kabelmaskin och bicepscurls med stång. Det var inte ett dåligt pass men inte heller ett bra, det kändes bara "blaha" av någon anledning. Armar är inte alls lika kul att träna som ben och rumpa som jag tränade igår.

Och på tal om det såg jag en tjej som tränade baksida och lår i en maskin jag inte sett förut. Man står framåtlutad och sätter ena foten på en liten plattform och trycker den bakåt. Den måste jag testa! Någon som vet vad jag menar?!

På väg hem tog vi en promenad genom Trädgårdsföreningen och kikade på några av ljusinstallationerna för årets Vinterljus. Lilla scenen där var upplyst av olika lampor som skiftade färg. Väldigt stämningsfullt :)Har en lite orolig känsla i kroppen idag. Det brukar jag få när jag är i ketos, har nämligen varit väldigt strikt med kolhydraterna sen igår. Jag gillar inte den här känslan, så nu blir det lite mer kolisar om dagarna. Men bara lite :)

Jag lyckats få i mig 117 g protein idag. Ägg och kyckling var det som gjorde det. Men jag kanske behöver få i mig ännu mer? Jag ligger på 1,5 g per kilo kroppsvikt men kanske borde ligga på 2? Vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt. Äggen står mig nästan upp i halsen och jag vill inte äta "torr" mat som jag upplever proteinrik mat är.

7 kommentarer:

 1. Vissa dagar är helt enkelt pest. Hoppas att du får en bra dag idag!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du känner dig lite gladare idag :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tänkte bara säga hej, o skicka ett spam-inlägg till dig, förhoppningsvis ses vi imorgon (har mailat anna o frågat om det finns plats för två tjejer till på blogg träffen=)

  SvaraRadera
 4. hmm fisk? :) inte så "torrt"

  SvaraRadera
 5. Du, såna här "eländesdagar" drar snart förbi - sen kommer det att kännas bättre igen!
  Ditt foto från trädgårdsföreningen i "Vinterljus" fick mig på promenadhumör, så jag tog en runda med mina stavar idag, tack vare dig!
  Tack för det och kram!
  Anneli

  SvaraRadera
 6. Jenny: Tack! :)

  Mondaygirl: Hehe, dagen slutade bra iallafall :)

  Suzan: Ja, jag kommer! :)

  Emma: Ja fisk är gott och bra! Tänker dock bara omega-3 när jag tänker fisk, inte protein fastän det innehåller en del protein :)

  Anneli: Efter regn kommer solsken! :) Vad kul att jag kunde inspirera dig till en promenad. Bor du i Linköping så du kan se Vinterljus?

  SvaraRadera
 7. Tonfisk! När jag körde lchp härom veckan åt jag flera burkar i veckan. Men mina katastrof omega 3, 6 och fettsyra värden jag fick resultat på igår påvisar ju klart att det krävs så mycket mer tillsatt omega 3. Intressant test, jag rekommenderar det verkligen till alla som är nyfiken på hur det står till. Tycker det är kul att se att jag sprängde mättat fett stapeln ;-)

  SvaraRadera