torsdag 25 november 2010

Snöpulsande i nya kängor!

Kvällspromenad så. Äntligen! Äntligen har jag fått njuta av all snö som kommit! Det har snöat oavbrutet de senaste två dygnen. Foten kändes stabil hela vägen. Vad skönt! Kände mig som barn på nytt när jag hoppade runt i snöhögarna, i mina nya varma vinterkängor! Javisst, jag fuskade. Vi ska traska omkring en hel del i helgen och jag ville inte ha på mig kalla och hala Dr Martens och det är jag som bestämmer!

Den stora belöningen kommer när jag gått ner 10 kg. Men det avslöjar jag inte än :)


Kängorna kommer från Ecco och har en massa Gore tex

Dagens intag:
102 g fett (57,1E%)
154 g protein (39,7E%)
13 g kolhydrater (3,3E%)

Hållt mig inom kalorigränsen? Nej, nästan 400 kcal över, men det gör inte så mycket. Jag var hungrigare idag helt enkelt och jag har ätit mindre kolhydrater än annars och äntligen kunnat röra på mig (förbränt mer än vanligt den senaste tiden) så jag är väldigt nöjd ändå.

4 kommentarer:

  1. Skönt!
    Jag försöker också äta mer protein än vanligt just nu, främst genom att äta mer ägg. Käkar du proteindrinkar eller äter du bara några extra ägg om dan? Du har säkert skrivit, fast jag missade det...

    SvaraRadera
  2. Såg sköna ut, var dom dyra? Letar vinterskor, kastade bort mina igår när jag insåg att karlns innebandy skor var varmare än mina vinterskor(satt fast i trasig bil mitt ute i ingenstans). Så nu MÅSTE jag ju köpa nya..vet bara inte vad, varma måste dom va, och snabba att få på sig!

    SvaraRadera