fredag 12 november 2010

Tack! (uppdat.)

Tackar alla så hemskt mycket för fina ord! :) Jag har inte svarat på era kommentarer för jag har knappt suttit vid datorn idag, men många av er har både rätt och är väldigt söta.

UPPDATERAT: Kan inte tacka er nog för era ord. Att ni lagt ner så mycket möda på att skriva snälla och långa kommentarer :) Tänk om det kunde vara så lite oftare?

Jag förstår att man kan uppskatta en blogg i tysthet och att det inte behöver betyda att man gör ett dåligt jobb om folk inte kommenterar. Men det är svårt att känna så om sin egen blogg och när nästan alla "beundrar bloggen i tysthet" måste det ju vara något som inte stämmer. Jag kommenterar alltid hos mina favoriter så jag kan inte riktigt förstå varför andra inte gör likadant. Jag tror inte att min blogg är svårkommenterad, för här finns mycket positivitet, tips, färger och bilder. Är det något mer jag kan göra för att ni ska visa er lite mer?

Alla tänker olika och för att jag ska tycka att det är kul att dela med mig av saker behöver jag era åsikter och synpunkter. Ert pepp och stöd. Är det OK med er? Ge och ta liksom.


---

Så vad gör man om man inte surfar bloggar/skriver blogg? Jag har varit hos mamma som bjöd på god brunch. Att ta mig dit med cykeln tog världens tid för jag har grym träningsvärk i benen sedan ett tungt benpass på gymmet igår. Det är den i särklass värsta träningsvärken jag haft. Det är inte en sådan skön träningsvärk som man brukar få utan det här gör ont, på riktigt. Tänk er den värsta träningsvärken ni haft och multiplicera det med tio. Vissa tror att det beror på att jag äter LCHF medan andra hävdar att jag helt enkelt fick till ett grymt pass. Jag tror både och, för sånhär kontakt som jag fick igår har jag aldrig känt med kolhydrater.

Värken går nog över om ett par dagar. Det skulle vara trevligt om jag iallafall kunde gå imorgon. Ikväll har jag inte behövt röra mig så mycket för Fredrik har fixat mat och passat upp på mig. Han är världens bästa! :)

Vi har dessutom spelat TV-spel och klarat en hel värld. Mario är inte alltid så lätt, men kul är det.

2 kommentarer:

  1. Åh Mario!! Det fungerar inte på mitt Wii, men jag vill sååå gärna spela det:D

    SvaraRadera
  2. Beffa: Nej vad trist! Men snart kommer nya Super mario 3 som du kanske kan spela :)

    Kolla trailern här:

    http://www.fz.se/filmer/20101111/new-super-mario-bros-3-final-trailer/

    SvaraRadera