tisdag 16 november 2010

LCHP: Dag 1 + benstyrka

Började dagen med tre kokta ägg, lite majonnäs och räkor.

Sen cyklade jag ner till Frisk sport & fitness och tecknade ett medlemskap på 6 månader. Sen körde jag styrka för ben. Sittande benspark, sittande lårcurl, benpress, vadpress, squats med 12 kg kettlebell i händerna, vadpress (klarade 60 kg lätt woho!), höftledsabduktion i kabelmaskin och 40 steg utfallsgång hann jag med på 30 min.Sen duschade jag och bytte om, pratade lite med en av tjejerna i receptionen och cyklade hemåt. När jag väl satt på cykeln var det så skönt i den kalla luften så jag tog en omväg hem. Vanligtvis tar det 7-8 min att cykla hem. Min omväg tog 36 min. Det var skönt! :)

Till middag har vi ätit kebabkött med kebabsås, gurka och tomat. Köpte isbergssallad men den var alldeles full av bruna äckliga djur! :(Blir jag hungrig någon mer gång ikväll blir det ägg. Då är jag uppe i 103 g protein idag. Det är ca 1,5 g per kilo kroppsvikt. Normalt brukar jag ligga på runt 1,0 g per kilo kroppsvikt.

Känns bra!

2 kommentarer:

 1. Åh jag vill verkligen också!

  Framöver (typ slutet av december) ska jag gå och teckna ett avtal med ett gym. Jag måste verkligen sätta igång igen - saknar det så mycket!

  Det ser verkligen härligt ut!

  SvaraRadera
 2. Duktiga du!!!
  Jag har jättesvårt att hålla mig till 1* kroppsvikt när det gäller protein :( drar ofta över! Visst beror det på min rel låga vikt men ändå, jag äter inte mer protein än ngn annan tycker jag.

  SvaraRadera