torsdag 18 november 2010

Ett blandat inlägg

Jag ska inte deppa ihop. Jag har suttit och jobbat med en annons som jag tyckte blev så fin och genast mår jag bättre fastän det snart är dags att lägga sig. Här får ni en sneak peak av finingen jag jobbat med nu ikväll:Jag hoppas bara att de också blir nöjda.

Efter godisätandet är magen inte i särskilt bra skick. Jag borde veta bättre och avstå bara av den anledningen. Åt ingen middag ikväll då jag mest känt mig helt utslagen efter sockerchocken.

Jag fick en så bra kommentar av Josefine i förra inlägget. Den innehöll bl.a. det här citatet:

"Det är svårt att ta ångestkänslorna på allvar om det enda som behövs är en påse godis att ställa allt till rätta."

Jag ska verkligen ha det här citatet i huvudet nästa gång jag får ångest och vill dämpa den med godis. För jag förstår inte vad det är som är så annorlunda i mitt liv nu som gör att jag inte kan hålla mig borta längre än två dagar. När jag bodde i min etta åt jag aldrig godis. Det kunde gå flera månader.

Nåja, jag kan summera min dag följande:

Dagens minus:
  • Prova kläder på stan
  • Godisätandet

Dagens plus:
  • Dagens arbete kring trycksaker och hemsida
  • Mamma!
  • Elisabeth, som jag fick ett par örhängen av idag som hon inte använde
  • Mailet jag fick från anordnaren av Rydssprånget som hade googlat och hittat min blogg och läst om mina erfarenheter av loppet och kommer ta till sig av kritiken (bara en punkt; att flytta tidtagartavlan för att tydligare hitta målet vid slutspurten). Rydssprånget var mitt allra första lopp 2009, då sprang jag 2,5:an fort som tusan. Jag var så stolt efteråt! :) I år sprang jag igen fast den dubbla distansen och satte PB på 5 km terräng.

Hoppas ingen har några high hopes över min utstyrsel imorrn. För det kan bli vad som helst.

Godnatt!

1 kommentar:

  1. sv: Japp, nu är jag hemma! Havandeskapspenning is da shit :)

    SvaraRadera