onsdag 24 november 2010

LCHP dag 9: Snöstorm!

Snön har yrt ner från himlen i ett sedan igår. Nu är det mellan 10 och 20 cm snö ute. Det är så fint! :) Titta vädret för kommande vecka!Visst ser det bra ut? Kallt jovisst, men det är ju bara mysigt. Om man har rätt kläder. Jag älskar snö och vi har fått mycket snö nu det senaste dygnet. Titta bara på bilden nedan :) Det blåser en hel del vilket inte är lika skönt, det hoppas jag slippa kommande dagarna. På söndag ska det bli soligt. Jag och Fredrik har längtat efter att få ta vår årliga runda och kika på alla ljusinstallationer som ingår i årets Vinterljus och söndag skulle passa perfekt.Om det går tänkte jag transportlöpa hem till mamma. Bättre än att försöka gå i det här vädret :) Cykeln står på stan och det är förmodligen omöjligt att cykla utan dubbdäck.

Maten går bra. Hur kan den inte göra det när kilona rasar av mig? Jag är motiverad! Jag har siktet inställt på målet och nu är det "bara" 10 kg kvar.

Dagens intag:
71 g fett (50E%)
117 g protein (37,7E%)
38 g kolhydrater (12,3E%)

Hållt mig inom kalorigränsen? Ja

3 kommentarer:

 1. Vilken fin bild :) Vi har också snö här i skåne, hör och häpna! Det är supermysigt!

  SvaraRadera
 2. Fin bild!!
  Så bra det går för dig nu med vikten!! Grattis!
  Hur många kalorier om dagen äter du nu? Hur har du koll på % av allt du äter?
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Lina: Vad härligt! Det blir så mycket trevligare ute med all den ljusa snön :) Hög mysfaktor!

  Coyntha: Tack! :D Jag äter 1200 kcal om dagen. Jag skriver in det jag äter i kostverktyget på lchf.se. Då kan jag se allt i kalorier, gram och energiprocent.

  SvaraRadera