tisdag 23 november 2010

LCHP dag 8: Proteinpulver m. mjölk

Proteinpulver med mjölk är inte dumt! Jag testade att blanda ca 20 g av Charlotte Perrellis chokladproteinpulver med 250 g standardmjölk och vad gott det var! Smakade som mjölkchoklad fast myyycket mindre sött. Jag äter ingenting som är sött just nu. Inte ens lite mörk choklad. Det känns väldigt bra än så länge.

Har däremot känt mig lite orkeslös idag, eller inte så rastlös kanske jag ska säga. För äter jag lite mer kolhydrater känner jag att jag vill träna hela tiden, som om att kroppen ville bli av med energi. Nu äter jag varken mycket kolhydrater eller kalorier så jag antar att kroppen svarar med att vilja ta det lugnt, iallafall nu till en början då jag är väldigt strikt. Jag saknar styrketräningen, jag var på väg till gymmet idag men ångrade mig i sista stund då det varit snöstorm i Linköping idag. Vidare är min hjärna är halvt upptagen med andra projekt, jobb alltså. Jag har hela tiden saker som jag "borde" ta itu med.

Jag längtar även efter att gå promenader. Tills idag har ju foten protesterat och jag har haft total vila från promenader och löpning de senaste tre veckorna för att den ska läka. Nu är den läkt! Jag är så glad för det, det var skönt att bara kunna storhandla utan att behöva halta fram längs hyllorna idag :)

Dagens intag:
64 g fett (48,2E%)
115 g protein (39,9E%)
34 g kolhydrater (11,9E%)

Hållt mig inom kalorigränsen? Ja


Tidigt 2009

3 kommentarer:

 1. Skönt att foten är bättre! Precis som du säger reagerar säkert kroppen med lite orkeslöshet i början men det justerar sig nog.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Krickilina: Tack! :) Jag tror det med. Jag ska inte tvinga kroppen att göra något tungt den första tiden. Kanske en kortare löprunda nu när foten är bra, bara för att jag längtat så!

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du håller på bli bra! Vinterträning ftw. :-) (Även om jag höll på förfrysa högra handen igår, men det är en annan historia... en om klantighet.)

  SvaraRadera