lördag 27 november 2010

LCHP dag 12: Hoppsan!

Omedvetet åkte proteinintaget i taket! Det gör i och för sig inget, så länge jag inte går hungrig.

Dagens middag blev det här. Rostbiff med bearnaise och gurka och tomat. Jag föredrar egentligen mer sås, men det får jag unna mig när jag blivit normalviktig :) Då är tanken att återgå till LCHF, jag har nämligen inga problem med att hålla vikten med den kosten oavsett mängd jag äter (jo så är det faktiskt). Sockret är däremot den stora boven.Dagens intag:
54 g fett (39,9E%)
146 g protein (49,9E%)
30 g kolhydrater (10,2E%)

Hållt mig inom kalorigränsen? Ja

4 kommentarer:

 1. tjoff! protein overdose :D

  SvaraRadera
 2. Jaa, eller mycket är väl egentligen att ta i kanske, men det snöade ju hela fredag och lördag typ, så det kom mkt på samma gång kändes det som!
  Var ute och körde skoter idag men det är för lite för att det ska bli riktigt kul..tog några bilder, där syns det ungefär snömängden iaf! :D

  SvaraRadera
 3. Det är inte så att du har jojo-bantat sönder din kropp och att det är därför du inte kan gå ner i vikt längre? Det händer rätt ofta för de som håller på och krånglar med maten, räknar proteiner och gör det till en show istället för nåt naturligt som det borde vara.

  SvaraRadera
 4. Anonym: Att blogga om det är ett sätt att göra det enklare för mig, att få ur mig mina tankar och upplevelser. Så jag ser det inte som att jag gör en "show" av det, men som med alla shower så är det frivilligt att titta, eller i det här fallet läsa.

  SvaraRadera