tisdag 16 november 2010

Runner's worlds träningsdagbok

Som prenumerant på Runner's world fick jag ett mail idag om deras nya träningsdagbok. Jag använder mig av funbeat sedan tre år tillbaka och är väldigt nöjd med tjänsten.

Det första som slår mig när jag loggar in på Runner's dagbok är såklart utseendet. Allt är snyggt, nytt, fräscht och i kalendern ser man olika ikoner för de olika träningspassen. Så gott som alla träningsformer man vill registrera finns och vid första anblicken så verkar Runner's registrering av reps och vikt vid styrketräning vara bättre än funbeats. Har inte riktigt fått bukt med det där.

Klicka på bilderna för större!
Men frågan är om jag och andra funbeat-användare har lust att gå ifrån något vi vant oss vid och som redan fungerar bra, till det här? Även om den här dagboken kanske är bättre så vet jag att funbeat tjänat sitt syfte i många år, funbeat för mig står för stabilitet och förtroende. Det är ingen ny het fluga liksom. Jag är skeptisk.

Någon annan som tittat närmare på Runner's worlds träningsdagbok?

3 kommentarer:

  1. Runner's world använder ju Shapelinks (www.shapelink.com) teknik, som jag använt i över två år. Det funkar jättebra, och jag gillar framför allt de små ikonerna i kalendern och att allt är så snyggt och lättöverskådligt (Funbeat tycker jag ser för rörigt ut). Man kan importera alla data från Funbeat så att du inte behöver börja om från början om man vill.

    SvaraRadera
  2. Jag gillar inte alls shapelink... Men förut fanns det knappt några pass att lägga in så hade man tränat t.ex zumba fick man lägga in det som aerobics. Lite störande tyckte jag!

    SvaraRadera
  3. Åh vilken fin glad profilbild:D

    SvaraRadera